Netherlands English France Germany Sweden
  home  |  contact  |  disclaimer
 
   
   
 
Export verpakking - Kisten & Kratten
Foldy Pac biedt u een andere kijk op exportverpakkingen. Wij vinden namelijk dat een kist of een krat is niet zo maar een houten bak of frame is om spullen in te transporteren. Onderstaand geven wij u een aantal belangrijke punten waarover wij u graag willen adviseren:

  • Wat is er écht nodig om uw product te beschermen tijdens transport?
  • Internationale verpakkingseisen en voorschriften zoals HT behandeld hout volgens ISPM 15, zeewaardige verpakking, IATA, SEI, ASEA, Mil Spec en VpCI corrosiebescherming.
  • Er moet ingepakt worden en hoe kunt u hier tijd en materiaal op besparen?
  • Past de uitstraling van de verpakking bij uw product ( de verpakking is tenslotte het eerste wat uw klanten zien)
  • Kunnen uw producten op een makkelijke en snelle manier worden uitgepakt zonder uw producten te beschadigen.
  • Zijn er mogelijkheden om verpakkingen te herbruiken als pendelkisten of retourverpakkingen.


De kisten en kratten worden in onze eigen productie vervaardigd uit diverse basismaterialen zoals HT (Heat Treated) vurenhout en plywood (multiplex) en Ecosheet. De constructie en materiaalkeuze wordt bepaald door het gewicht en de grootte van de producten en de methode van transport van de producten welke verpakt moeten worden. Een ander belangrijk punt is om extra aandacht te besteden aan het interieur van de kisten dus adviseren wij u gelijk over schokdemping, bufferen, ondersteunen en fixeren van producten. Hiervoor gebruiken wij producten zoals PE Foam, noppenschuim, vilt, rubber, hout, kunststof, metaal en/of Cordstrap band welke wij allemaal kunnen verwerken tot een kant en klaar interieur om het verpakken makkelijker te maken uw verpakkingstijd te reduceren. Verder kunnen wij kisten en kratten voorzien van teksten, logo’s en/of symbolen.


Onze logistieke keten is afgestemd op dagelijkse leveringen door geheel Nederland en België. Dit maakt het mogelijk om uw behoefte per dag te ontvangen, op tijd en precies wanneer ze nodig zijn.


Als u kisten of kratten gebruikt, groot of klein, enkele stuks of series dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies.