Netherlands English France Germany Sweden
  home  |  contact  |  disclaimer
 
   
   
 
Verpakkingsmaterialen - Plakband/Tape,

Foldy Pac levert tape in verschillende soorten,maten en lengtes, zowel bedrukt als onbedrukt. U kunt een transparante, witte of bruine tape afnemen maar u kunt de tape ook laten bedrukken tot wel 5 kleuren of full color bedrukking.

Wij bieden verschillende kwaliteiten aan zodat er voor u altijd de juiste bij zit. Twijfelt u over de kwaliteit die u wilt gebruiken en of deze voor uw bedrijf geschikt is adviseren wij u graag met uitgebreide kennis van onze tapes.

Bedrukte tape heeft als voordeel dat u hiermee allerlei informatie kunt overbrengen. Zo biedt bedrukte tape de mogelijkheid om instructies of waarschuwingen te communiceren, maar ook barcodes, QR codes en houdbaarheidsdata. Door deze informatie op tape te drukken, worden etiketten overbodig. En als u uw merknaam op de tape vermeldt, kunt u hiermee ook de herkenbaarheid van uw bedrijf vergroten. Het maakt uw tape persoonlijk en met de kwaliteit die Foldy Pac biedt heeft u een mooi afgewerkt visitekaartje.

Het is dus in feite een reclamemiddel.
Ook werkt bedrukt tape uitstekend als diefstal preventie.

Veel voorkomende tapes:

PVC

PP Solvent

PP Hotmelt

PP Acryl

Ook tapes waaronder waarschuwingstapes (breekbaar/deze zijde boven), antistatische tapes, beveiligingstapes (UV/dubbele laag bedrukking), gekleurde tapes en asbest tapes kunt u bij ons bestellen.

Jaarlijks hebben wij verschillende soorten acties met onze verpakkingsmaterialen.
Neem contact met ons op voor de lopende actie van dit moment.

Verwerkt u tape met de hand? Vergeet bij uw bestelling niet te vragen naar de dispensers.